Semesterbostad.nu - Två pooler, AC, Internet, stor terrass, grönskande trädgårdar och promenadavstånd till den underbara stranden och flera resta..
K�pingsvik, �land - stuga rum camping logi
 
 
Villa i underbart lugn miljö i
Villa
Thailand, Koh Tao, Ban Huay Yang
Bild1
Två pooler, AC, Internet, stor terrass, grönskande trädgårdar och promenadavstånd till den underbara stranden och flera restauranger. Välkommen till paradiset!

Mer än tre veckor ger långtidsrabatt!

Hyr en fullt utrustad 3-rums villa i Ban Huay Yang på Thailands östkust. Här finns det bästa klimatet och badvattnet i Thailand. Huay Yang är ett paradis för sol och bad. Den milslånga stranden är fri från horder av turister och bortsett från någon enstaka turist utanför någon av de mindre resorter så du kan ha den nästan helt för dig själv.

Villan är byggd 2005 och ligger i ett område som heter Orchid IV som består av trettiofem hus och två pooler. Orchid IV är ett av sex liknande områden som tillsammans bildar Orchid Village. Det finns flera andra sådana här byar runtomkring i Ban Huay Yang, alla byggda av Thailandfastigheter och de flesta husen ägs av svenskar. Orchid Village har en egen strand och det går en gångväg hela vägen dit. Det är långgrunt och sanden och havsbottnen är len, mjuk och skön. Vattnet är kristallklart, varmt och skönt året runt, och bland de finaste badvattnen i hela Thailand. I anknytning till stranden finns en strandrestaurang som också hyr ut solstolar.

Villan är på totalt 91 kvadratmeter varav 24 är terrass. Det finns två sovrum, toalett, dusch och välutrustat kök.

Den täckta terrassen som det finns utgång till både från det ena sovrummet och från vardagsrummet har bord med fyra stolar och två solstolar. Därifrån är det utsikt över den närmaste poolen och trädgården där det växer palmer, lime-, aplesin- och bananträd. Villan har air condition och alla fönster, dörrar och avlopp är skyddade av finmaskiga nät. Villan städas grundligt varannan vecka, har trådlöst Internet och trädgården sköts om regelbundet.

Se länken till hemsidan för mer information, bilder och uppdateringar kring priser och lediga tiderNew villa in prime condition in Swedish Orchid village, in the thai village of Ban Huay Yang, 75 miles south of the tourist city of Hua Hin and 12 miles south of the province capital of Prachuap Khiri Khan with a 9-hole golf course. Two pools just outside the house in the beautiful garden with lime, orange and banana trees. Modern kitchen, big livingroom, big terrace with roof. Aircondition, TV, stereo. 700 metres to the beach and there are several restaurants and shops close to Orchid village.

Click the link to the homepage for much more information.

Besök vår hemsida för mer information.

Bild1
 
Bokning och information
  Jonas Renliden
Thailand, Koh Tao, Ban Huay Yang
0736481636
Skicka e-post till annons�ren
Hemsida
 

Snabbfakta
  Bäddar Diskmaskin -
  Rum Egen trädgård ja
  Boyta ca 90  Uteplats ja
  Stjärnor   Grill -
  Varmt, kallt vatten ja Pool ja
  Dusch ja Barnvänligt ja
  Vattentoalett ja Handikappvänligt -
  Tvättmöjlighet ja Allergi sanerat -
  Torkmöjlighet ja Öppen spis -
  Bastu - TV ja
  El ja Städning ingår ja
  Kök ja Bar -
  Kokmöjlighet ja Liftkort ingår -
  Kyl ja Frukost ingår -
  Frys ja Egen ingång ja
  Djur ej tillåtna.   Rökning inomhus ej tillåtet.  
 
Avstånd (m) till...
  Bad 10  Stad 1000 
  Liftar   Restaurant 50 
  Vandring   Affär 500 
  Golfbana 40000     
 
Priser (vecka)
  Högsta pris 3500 SEK
  Lägsta pris 2500 SEK
 
 
 
 


Annonsnummer: 16371-22855
Semesterbostad.nu är inte ansvariga för vad som står i annonsen. Kontrollera alla fakta med uthyraren.


© Semesterbostad.nu
 
�